FLYTNING FOR PRIVATE

Uanset om der er tale om en flytning af en sofa eller hele boligen, er vi klar til opgaven! Vi kommer gerne forbi og vurderer opgaven i forbindelse med et uforpligtende tilbud. Sammen med jer aftaler vi en flytning der passer til jeres behov og til en god pris.

Vi passer godt på jeres ting! Alle vores vogne er luftaffjedrede, hvilket sikrer en nænsom transport af jeres flyttegods. Vores flyttefolk er erfarne og professionelle. Og flyttekasser stilles naturligvis til rådighed efter behov.

Vi har også erfaring med internationale flytninger. Vi tilbyder flytninger i norden og resten af EU. Vi sørger for de nødvendige papirer der kræves i forbindelse med international transport.

Bor du højt oppe? Vores flyttelift kan nå op til 25 meter.

Har du brug for flytning af klaver eller flygel samarbejder vi med de bedste i landet så du kan være sikker på at intet tager skade.

Få et godt tilbud på privatflytning : Ring 86 15 72 60 eller kontakt os her.

FLYTNING VIRKSOMHEDER

Det er vigtigt at en firmaflytning foregar unden problemer og derfor tilbyder vi samarbejde med jer at udarbejde en flytte- og tidsplan,

Det er vigtigt at en firmaflytning foregår uden problemer og derfor tilbyder vi i samarbejde med jer at udarbejde en flytte- og tidsplan, som holder. Vi tilbyder de fleste former for flytninger uanset om det gælder intern flytning eller flytning til en anden adresse, tømning af kontorer i forbindelse med nye møbler/tæpper eller istandsættelse af lokalerne.

Vi tilbyder at udføre flytteopgaver i weekenden så virksomheden kan køre videre med mindst mulige afbrydelser.

Transporten foregår, som med privat flytning, i luftaffjedrede vogne og flyttekasser stilles til rådighed. Vores professionelle flyttefolk står altid klar til at yde en god service. Vi har mange års erfaring med firmaflytning og kontorflytning.

Få et godt tilbud på firmaflytning : Ring 86 15 72 60 eller kontakt os her.

OPBEVARING OG LAGERHOTEL

Har I brug for et sted at opbevare møbler og andet? Vi har gode faciliteter til opbevaring i kortere eller længere tid, til private eller virksomheder.

Når familien eksempelvis skal flytte og endnu ikke har fundet sit nye hjem, eller når der er nye udfordringer udenfor landets grænser, passer vi godt på jeres ting.

Vores faciliteter er opvarmede, sikre, tørre, ventilerede og med alarmsystem. Vi har små træcontainere “6m³” og 20 fods containere “30m³”, der er en velegnet måde for opbevaring af flyttekasser og andet flyttegods. Flyttekasser stilles til rådighed efter behov.

Få et godt tilbud på opbevaring : Ring 86 15 72 60 eller kontakt os her

BUCHTRUP’S FLYTTEFORRETNING APS86 15 72 60[email protected]

Navn

Email

Emne

Telefon

Vi bestræber os pa at besvare din
besked hurtigst muligt!

Besked